Studio Grof Geschut is een digital-first ontwerp studio.

Studio Grof Geschut is een ontwerptrio dat kamp houdt in Rotterdam. Wij weten ieder het naadje van een andere kous, en dat maakt dat we samen een goed gevulde sokkenla hebben. Voor ons zit ontwerpen ‘m namelijk zowel in denken (verdieping/concept/research) als in doen (experimenteren/co-creatie/niet-lullen-maar-poetsen). En daar draagt ieder van ons op zijn eigen manier aan bij.

Wij stellen de juiste vragen en luisteren écht naar wat jij te vertellen hebt. Hierdoor komen we samen tot een eindproduct waarover we naar huis kunnen schrijven. Onze focus ligt op digital-first en daarbij zijn we zeker niet vies van Augmented Reality en Virtual Reality. Als afwisseling op een avondje Netflixen of een biertje pakken, kijken wij net zo graag de afgelopen Oculus Connect terug (VR conferentie). Zo blijven wij on-top of our game!

Bovendien zijn we gevestigd in Rotterdam, en da’s net een dorp, waar ons ons kent. Dit betekent dat wij een professioneel netwerk van tekstschrijvers, fotografen, programmeurs & drukkers binnen handbereik hebben. Je kunt bij ons terecht voor conceptontwikkeling, visuele identiteiten, webdesign, animatie, 3D modelleren en virtual- en augmented reality. Geen project is ons te gek!

Jeroen Pronk

06 — 451 28 694
jeroen@studiogrofgeschut.nl

identiteiten
user interface
digital-first
mierenneuker

Freek Rutkens

06 — 397 98 864
freek@studiogrofgeschut.nl

technology
3D
animatie
code-nerd

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!